0312 295 232
> Luni-Vineri
09:00-18:00
|
Urmareste comanda
|
Livrare
|
Contact
|
Distributie
|
|
|
Comandati pentru inca 100 RON pentru livrare gratuita.

REGULI

Regulile promotiei de „BODYTIMERO BIRTHDAY SALES”

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1. Organizatorul concursului „Promotie BODYTIMERO BIRTHDAY SALES” este „ VGN” S.R.L., CUI BG202200279, Bulgaria, Sofia, regiunea Sofia, Municipiul Capitalei.

2. DURATA CONCURSULUI. REGIUNE DE DESFASURARE.

2.1. Concursul „Promotie BODYTIMERO BIRTHDAY SALES” incepe pe data de 12.09.2018 si se desfasoara pe teritoriul Romaniei..

3. PARTICIPANTI SI PRODUSE INCLUSE IN CONCURS

3.1. In concursul „Promotie BODYTIMERO BIRTHDAY SALES” poate participa orice persoana fizica sau juridica, inregistrata pe siteul www.bodytimero.com, care va efectua cel putin o comanda la magazinul electronic www.bodytimero.com in valoare minima de 100 ron.

3.2. Participanti pot fi cetateni romani sau rezidenti in Romania, iar persoanele juridice trebuie sa fie inregistrate pe teritoriul Romaniei.

3.3. Varsta minima a participantilor concursului „BODYTIMERO BIRTHDAY SALES”, persoane fizice, este 18 ani impliniti pana in data de 12.09.2018.

3.4. Datele de inregistrare a participantilor trebuie sa fie exacte, complete si reale.

4. MECANISMUL PROMOTIE DE BONUS CREDIT.

4.1. Pentru a participa la concursul „Promotie BODYTIMERO BIRTHDAY SALES”, fiecare persoana interesata trebuie sa efectueze cel putin o comanda pe site-ul www.bodytimero.com, de minim 100 RON, incepand cu data de 12.09.2018.

4.2. Prin participarea la Concurs, toti participantii accepta ca datele personale si poza lor sa fie folosite cu scop comercial, in caz ca vor fi premiati cu unul din premiile concursului.

5. PREMII

5.1 BODYTIMERO aniversează 7 ani de când a lansat primul unul dintre primele magazine inline de suplimente nutritive din România, cu o petrecere dedicată clienților și cu oferte la o gamă mare de produse: Proteine masa muscular, Proteine, Aminoacizi Slabit-Arderea grasimilor, Performanta sportive, Accesorii etc.!

5.2. Am pregatiti 5 nivele de BONUS CREDIT in functie de valoarea comenzi cum ar fi:

Comanda in valoare de 100-200 Ron. si primesti – 10 RON Bonus Credit

Comanda in valoare de 200-300 Ron. si primesti – 20 RON Bonus Credit

Comanda in valoare de 300-400 Ron si primesti – 30 RON Bonus Credit

Comanda in valoare de 400-500 Ron si primesti – 40 RON Bonus Credit

Comanda in valoare peste 500 Ron si primesti - 50 RON Bonus Credit

Cu cat suma totala al comenzi este mai mare cu atata si BONUS CREDIT-ul creste!

**suma start din care porneste BONUS CREDIT-ul este de minim 100 RON!

6 . FORTA MAJORA

6.1 Forta Majora o reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat sau corectat de catre Organizator, inclusiv incapacitatea de a Organizatorului , din motive independente de voința sa , și al cărui aspect îl pune în imposibilitatea de a exercita atribuțiile sale, prevazute de regulament .

6.2 În caz de forță majoră , care împiedică și / sau întârzie, în tot sau în parte desfasurarea concursului , organizatorii vor fi exonerat de răspundere pentru îndeplinirea funcțiilor lor în perioada în care acesta este împiedicat sau întârziat , în conformitate cu de legislația bulgară .

7 . ÎNCETAREA CONCURSULUI

7.1 Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul site-ului.

8. CONFIDENTIALITATE

8.1 Participarea la aceasta campanie confirmă acordul necondiționat al fiecărui participant datelor cu caracter personal pot fi dezvăluite publicului și utilizate de către Organizator în scopuri publicitare,

8.2 Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la: Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament; Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate. Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

8.3 Organizatorul poate face publice informații cu privire la castigatorii acestei campanii, precum și orice alte date considerate necesare.

8.4 Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

8.5 În cazul în care participanții nu solicita în scris ceva diferit , sunt de acord cu colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Organizator în maniera descrisă în paragraful anterior.

8.6. Participanții se pot retrage în orice moment acordul pentru utilizarea datelor lor cu caracter personal sau primirea de orice corespondență cu o cerere formulată în scris și trimis la adresa Organizatorului.

9. LITIGII

9.1 În caz de conflict cu privire la valabilitatea unei înregistrări, decizia comitetului numit Organizator este definitivă.

9.2 Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

9.3 Orice litigiu între organizatorii și participanții la campanie vor fi soluționate pe cale amiabilă, în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești din Republica Bulgaria.

9.4 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata concursului, doar cu anuntarea in prealabil pe site-ul site-ul www.bodytimero.com , si prin e-mail catre participanți. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

10. ALTE PREVEDERI

10.1 În caz de tentative de fraudă cu privire la sistem, abuzul sau actele de orice fel de efect asupra imaginii Organizatorului, acesta își rezervă dreptul de a lua toate măsurile necesare legale pentru a remedia situația.

10.2 Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru nici un act care provoacă incapacitatea de a promova un câștigătorÎn cazul în care câştigătorii nu trimit în 72 de ore informaţiile solicitate de Organizator sau dacă au furnizat date de contact eronate / incomplete. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de Internet. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

10.3 Organizatorul nu va accepta nici o răspundere în cazul în care câștigătorii desemnate și aprobate nu beneficiază de sugestii de Promotorul pentru motive care nu sunt asociate cu acțiuni și / sau inacțiuni ale câștigătorilor .

10.4 Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.bodytimero.com , dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament..

10.5 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament în timpul campaniei, cu observația că orice schimbări vor fi comunicate participanților și a publicului cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare, prin e-mail.

E-mail :
Parola :
Memoreaza.
Inregistrare | Parola uitata?