0318 107 790
> Luni-Vineri
09:00-18:00
|
Urmareste comanda
|
Livrare
|
Contact
|
Distributie
|
|
0 RON
Cumpara
Comandati pentru inca 100 RON pentru livrare gratuita.

REGULI

Regulile promotiei de „BODYTIME CRAZY CHRISTMAS”

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1. Organizatorul concursului „BODYTIME CRAZY CHRISTMAS” este „ VGN” S.R.L., CUI BG202200279, Bulgaria, Sofia, regiunea Sofia, Municipiul Capitalei.

2. DURATA CONCURSULUI. REGIUNE DE DESFASURARE.

2.1. Concursul „BODYTIME CRAZY CHRISTMAS” incepe pe data de 06.12.2016 si se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

3. PARTICIPANTI SI PRODUSE INCLUSE IN CONCURS

3.1. In concursul „BODYTIME CRAZY CHRISTMAS” poate participa orice persoana fizica sau juridica, inregistrata pe siteul www.bodytimero.com, care va efectua cel putin o comanda la magazinul electronic www.bodytimero.com in valoare minima de 50 RON.

3.2. Participanti pot fi cetateni romani sau rezidenti in Romania, iar persoanele juridice trebuie sa fie inregistrate pe teritoriul Romaniei.

3.3. Varsta minima a participantilor concursului „BODYTIME CRAZY CHRISTMAS”, persoane fizice, este 18 ani impliniti pana in data de 06.12.2016.

3.4. Datele de inregistrare a participantilor trebuie sa fie exacte, complete si reale.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

4.1. Pentru a participa la concursul „BODYTIME CRAZY CHRISTMAS”, fiecare persoana interesata trebuie sa efectueze cel putin o comanda pe site-ul www.bodytimero.com, de minim 50 RON, incepand cu data de 06.12.2016.

4.2. Prin participarea la Concurs, toti participantii accepta ca datele personale si poza lor sa fie folosite cu scop comercial, in caz ca vor fi premiati cu unul din premiile concursului.

5. PREMII

5.1. Premiile concursului „BODYTIME CRAZY CHRISTMAS” sunt: suplimente nutritive, accesorii sportive, promo puncte, vouchere de reducere in valoare totala de peste 50 000 RON.

5.2. Premiile castigate se vor adauga automat in cosul de cumparaturi dupa inscrierea codului (Numar Comanda) pe pagina si se vor primi cu livrarea urmatoarei comenzi*. La fiecare comanda (o comanda) ulterioara se poate folosi doar unul din voucherele de reducere castigate. Codul respectiv trebuie introdus in campul CUPON DE REDUCERE | VOUCHER. Pentru a satiga mare premiul, este necesar codul respectiv sa fie intrudus in pagina speciala. Pastrati NUMARUL DE COMANDA!

*NUMARUL DE COMANDA si cadourile/premiile castigate sunt valabile 14 zile de la data inregistrarii lor pe site. Dupa acest termen NUMARUL DE COMANDA devine expirat.Dupa acest termen codul devine expirat.

*suma minima a comenzii, pentru a primi premiul deja castigat este 50 RON.

3. Atentie! La fiecare comanda de minim 50 RON veti beneficia de cadou preferat. De data asta NU trimitem taloane razuibile. Tot ce trebuie sa faceti – inregistrati NUMARUL de comanda, pentru a primi premiul castigat impreuna cu urmatoarea comanda. Cu cat valoarea comenzii este mai mare, cu atat mai mari sunt si premiile oferite. 1 NUMAR DE COMANDA poate sa aduca mai mult de 1 premiu/cadou. Va asteapta mii de cadouri, vouchere de reducere, reduceri si promopuncte!

6. VALIDAREA CÂȘTIGĂTORILOR

6.1 Aprobarea codurilor castigatoare se va face pe baza NUMARUL DE COMANDA (care contine un cod cu cifre). Premiile castigate se vor trimite cu livrarea urmatorei comenzi.

7 . FORTA MAJORA

7.1 Forta Majora o reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat sau corectat de catre Organizator, inclusiv incapacitatea de a Organizatorului , din motive independente de voința sa , și al cărui aspect îl pune în imposibilitatea de a exercita atribuțiile sale, prevazute de regulament .

7.2 În caz de forță majoră , care împiedică și / sau întârzie, în tot sau în parte desfasurarea concursului , organizatorii vor fi exonerat de răspundere pentru îndeplinirea funcțiilor lor în perioada în care acesta este împiedicat sau întârziat , în conformitate cu de legislația bulgară .

8 . ÎNCETAREA CONCURSULUI

8.1 Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul site-ului.

9. CONFIDENTIALITATE

9.1 Participarea la aceasta campanie confirmă acordul necondiționat al fiecărui participant datelor cu caracter personal pot fi dezvăluite publicului și utilizate de către Organizator în scopuri publicitare,

9.2 Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la: Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament; Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate. Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

9.3 Organizatorul poate face publice informații cu privire la castigatorii acestei campanii, precum și orice alte date considerate necesare.

9.4 Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

9.5 În cazul în care participanții nu solicita în scris ceva diferit , sunt de acord cu colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Organizator în maniera descrisă în paragraful anterior.

6. Participanții se pot retrage în orice moment acordul pentru utilizarea datelor lor cu caracter personal sau primirea de orice corespondență cu o cerere formulată în scris și trimis la adresa Organizatorului.

10. LITIGII

10.1 În caz de conflict cu privire la valabilitatea unei înregistrări, decizia comitetului numit Organizator este definitivă.

10.2 Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

10.3 Orice litigiu între organizatorii și participanții la campanie vor fi soluționate pe cale amiabilă, în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești din Republica Bulgaria.

10.4 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata concursului, doar cu anuntarea in prealabil pe site-ul site-ul www.bodytimero.com , si prin e-mail catre participanți. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

11. ALTE PREVEDERI

11.1 În caz de tentative de fraudă cu privire la sistem, abuzul sau actele de orice fel de efect asupra imaginii Organizatorului, acesta își rezervă dreptul de a lua toate măsurile necesare legale pentru a remedia situația.

11.2 Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru nici un act care provoacă incapacitatea de a promova un câștigătorÎn cazul în care câştigătorii nu trimit în 72 de ore informaţiile solicitate de Organizator sau dacă au furnizat date de contact eronate / incomplete. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de Internet. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

11.3 Organizatorul nu va accepta nici o răspundere în cazul în care câștigătorii desemnate și aprobate nu beneficiază de sugestii de Promotorul pentru motive care nu sunt asociate cu acțiuni și / sau inacțiuni ale câștigătorilor .

11.4 Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.bodytimero.com , dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament..

11.5 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament în timpul campaniei, cu observația că orice schimbări vor fi comunicate participanților și a publicului cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare, prin e-mail.

E-mail :
Parola :
Memoreaza.
Inregistrare | Parola uitata?